Autopraonica Koprivnica | Koprivnica | Supernova

Brzo, jednostavno i praktično održavanje automobila.

Autopraonica Koprivnica

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Gospodarska ulica 1
48000 Koprivnica
Način plaćanja
Telefon
E-mail
Kategorije
Ostalo
Adresa
Gospodarska ulica 1
48000 Koprivnica
Način plaćanja
Telefon
E-mail
Kategorije
Ostalo

U tren oka očistite svog limenog ljubimca u shopping centru Supernova Koprivnica

Vremenski uvjeti, prašina, kiša, učestala vožnja – sve su to uzroci onečišćenja automobila, a ako želite da vaš limeni ljubimac uvijek blista, idealan je izbor samoposlužna autopraonica čije je korištenje brzo i jednostavno. Lako i jednostavno dostupna, autopraonica Koprivnica koja se nalazi u sklopu shopping centra Supernova Koprivnica uvijek vam je pri ruci i idealno je mjesto za usputno pranje automobila – u pauzi od dnevnih obaveza, već će vam desetak minuta biti dovoljno da operete vozilo i nastavite svoj put. Autopraonica Koprivnica nudi vam program pranja vrućom vodom i šamponom u mikroprahu, pranje demineraliziranom vodom koja ne ostavlja tragove i naposljetku ispiranje za postizanje visokog sjaja i efekta klizanja vode i nečistoća s površine automobila.

Okoliš autopraonice pruža vam mogućnost parkiranja i zaustavljanja pa proces pranja možete dovršiti i poliranjem karoserije i stakala kako bi vaš automobil bio još čišći i blistaviji. Odaberite najpovoljniji i najbrži način održavanja vozila koji vam garantira odlične rezultate.

Brzo, jednostavno i praktično održavanje automobila

Provodite li puno vremena u vožnji na posao, izlete i putovanja neka vam čistoća automobila bude jednako važna kao i čistoća doma. Samostalno pranje automobila svakako je mnogo povoljniji izbor, a mnogima i puno draži. Ako nemate garažu ili dvorište i samim time nedostaju vam uvjeti za pranje automobila kod kuće, samoposlužna autopraonica idealan je izbor.

U samoposlužnoj autopraonici Koprivnica svoj automobil možete očistiti onda kada vam najviše odgovara – vikendom, u pauzi od dnevnih obaveza ili na povratku s posla – autopraonica radi od 0 do 24 h. Moderna tehnologija pruža vam mogućnost da dubinski otklonite čak i najtvrdokornije nečistoće, a brojni programi pranja omogućavaju vam da odaberete upravo onaj koji će vam najviše odgovarati. Odabirom samoposlužnog načina održavanja automobila ostvarit ćete i značajne uštede.

Šampon u mikroprahu idealan je za čišćenje čak i najotpornije prljavštine – tvrdokorne mrlje, mrlje od kukaca ili prašine pod naponom će visokog tlaka nestati u trenu. Omekšana voda za ispiranje korištena kao završni program pranja, dat će vašem ljubimcu poseban sjaj. Posebna prednost pranja automobila u samoposlužnoj autopraonici upravo je brzina samog postupka. Bez gužve i čekanja, vozilo možete očistiti već za desetak minuta i vratiti se svojim dnevnim obavezama vozeći se u čistom i urednom automobilu.