TEDi | Koprivnica | Supernova

Bogat asortiman proizvoda za različite prigode, zabavu i dom po povoljnim cijenama čeka vas u trgovini Tedi.

TEDi

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja 09:00 - 15:00
Adresa
Radnička cesta 8
48000 Koprivnica
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Dom
Adresa
Radnička cesta 8
48000 Koprivnica
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Dom

TEDi donosi širok izbor bogatog asortimana za cijelu obitelj u centru Supernova Koprivnica

Povoljne cijene ono su što trgovinu Tedi čine najdražom shopping destinacijom, a uz sjajan asortiman za sve prigode, zasigurno ćete pronaći sve što ste tražili. Idealno je odredište za sve vrste zabava koje pripremate, bilo da je riječ o rođendanima, proslavi obljetnica, djevojačkim i momačkim zabavama i slično. U trgovini Tedi uvijek ćete pronaći povoljne artikle za dekoraciju doma, bilo da je riječ o dnevnom boravku, kupaoni ili nekoj drugoj prostoriji u vašem domu. 

Novi jastučić za sofu, fotelju, navlaka za krevet, vaza za cvijeće, držači pribora, šalice, igračke i brojni drugi artikli očekuju vas u trgovini Tedi u sklopu shopping centra Supernova Koprivnica. Poseban asortiman je onaj vezan za prigodne periode tijekom godine. Tako ćete u Tediju pronaći sve za Božić, Valentinovo, Maškare, Uskrs, Novu godinu itd. Idealno je to mjesto za cijelu obitelj, sve prigode uz sjajne ponude i akcije tijekom cijele godine. Kupujte sigurno, kvalitetno i povoljno uz trgovinu Tedi. 

Planirate super zabavu? Posjetite trgovinu TEDi i pronađite sve što vam je potrebno!

TEDi je jedna od vodećih europskih tvrtki neprehrambenih proizvoda koja posluje još od 2004. godine sa sjedištem u Njemačkoj. U svom asortimanu TEDi ima idealan izbor raznih proizvoda pogodnih za cijelu obitelj, a prve trgovine u Hrvatskoj TEDi je otvorio upravo u centrima Supernova grupe.

U trgovini TEDi očekuju vas najpovoljnije cijene na tržištu u bogatom asortimanu proizvoda: od praktičnih proizvoda za pomoć u svakodnevnom životu, papirnice, party asortimana, kućne radinosti i hobija, igračaka za djecu, pisaćeg pribora, dekoracija, brojnih alata, potrepština za kućne ljubimce i životinje, drogerijskih i kozmetičkih proizvoda te električnih artikala. Osim toga, u ponudi možete pronaći i odličnu opremu za auto, bicikl i vrt te sezonske ponude za Božić, Uskrs, karneval, Noć vještica, djevojačke večeri, proslave rođendana i slično.

Iz mjeseca u mjesec TEDi donosi brojne novitete u ponudi, a primarni naglasak stavlja na akcijske proizvode i sezonske ponude za sve uzraste. TEDi je primjer odlične kombinacije povoljnih cijena, dobre kvalitete i angažmana vezanog za održivost. Modernizacijom poslovanja TEDi konstantno prednjači u razvoju poslovnih jedinica što bilježe velikim rastom na tržištu europskih zemalja. U ponudi vas očekuje više od 3500 artikala u poslovnicama u Supernova centrima tako da svaki kupac može za sebe naći nešto odgovarajuće.

Novosti
Novo!
Otvoren novi TEDi
14. svibnja 2020.

Otvorena je nova trgovina njemačkog maloprodajnog lanca robe široke potrošnje TEDi u centru Supernova Koprivnica.

TEDi je jedan od najbrže rastućih maloprodajnih trgovaca s više od 1600 trgovina širom Europe, a upravo je prve trgovine u Hrvatskoj otvorio u centrima Supernove. 

Ponuda je šarolika, a cijene su povoljne. Asortiman poziva na pretraživanje i uvijek se može pronaći nešto što je potrebno: od praktičnih proizvoda za pomoć u svakodnevnom životu, pa sve do stvarno ludih stvari.