C&A | Koprivnica | Supernova

Posjetite C&A i uživajte u bogatom asortimanu ženskih, muških i dječjih modnih linija za sve prigode.

C&A | Koprivnica | Supernova

C&A

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Gospodarska ulica 1
48000 Koprivnica
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda Modni dodaci i nakit
Adresa
Gospodarska ulica 1
48000 Koprivnica
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda Modni dodaci i nakit

Trendi kolekcije za cijelu obitelj potražite u trgovini C&A u centru Supernova Koprivnica

Ljubitelji praktičnog i jednostavnog shoppinga uživat će u kupovini u trgovini C&A – osim što možete pronaći bogate kolekcije za sve članove obitelji; muškarce, žene i djecu, impresivan je i raspon veličina kao i bogata ponuda raznih stilova.

Smještena na dijelu retail parka Supernova Koprivnica, prostrana i ugodno uređena poslovnica brenda C&A nudi vam fantastičan izbor odjeće i modnih dodataka za sve generacije. Opremiti možete čak i najmlađe članove – baby kolekcije izrađene su od najkvalitetnijih materijala, a zasigurno će vas osvojiti i svojim simpatičnim dizajnom. Kolekcije za mlade prepoznatljive su po odličnom omjeru cijene i kvalitete pa će i mlađi ljubitelji mode moći uživati u odabiru omiljenih modnih komada u svom modnom stilu.

Ponuda odjeće i modnih dodataka za muškarce i žene primjerena je za sve prigode. Modni komadi za formalne prigode kao i dnevne casual outfite čekaju vas u brojnim veličinama, a praktičan je i odjel s konfekcijom za kupce krupnije građe. Nove modne kombinacije upotpunite šarmantnim i funkcionalnim detaljima i vaš će novi styling kreiran u trgovini C&A biti savršen.

Nove sezonske kolekcije za cijelu obitelj

Modne priče poznate svjetske kompanije C&A uvijek prednjače zbog svojih inovativnih koncepata, drugačijih modnih ponuda i kolekcija te iznimno povoljnih cijena. Moderan stil za cijelu obitelj omogućuje vam da svoj ormar upotpunite najnovijim modnim trendovima iz kolekcija muške, ženske i dječje odjeće, obuće i modnih dodataka.

Svoju dugoročnost C&A duguje obiteljskim vrijednostima jer je sama kompanija nastala kroz obiteljski posao koji je danas zastupljen diljem svijeta. C&A kolekcije nadahnute su bogatstvom, ljepotom i energijom svakodnevnog života, a C&A iz godine u godinu bilježi uspješne poslovne rezultate o čemu svjedoče brojni popularni brendovi za djecu i odrasle unutar same kompanije.

Baby Club omogućava djeci da odrastaju uz ugodnu pamučnu odjeću koja im daje poseban šarm – od novorođenčadi do male djece. Palomino odjeća dizajnirana je za djecu od šeste do desete godine, a cilj je pomoći djeci u pronalaženju vlastitog stila zahvaljujući velikom izboru.

Here & there je odjeća individualnosti koja nudi najnoviju modu pristupačnu za djecu od sedam do 14 godina uz dah individualnosti. Clock house daje prednost mladima pri istraživanju novih stvari, otkrivanju novih mjesta za dobar provod s prijateljima.

Rodeo Sport je marka sportske odjeće sa stilom koja ispunjava zahtjeve stila i udobnosti za plažu, teretanu ili za dom. Canda kolekcije pružaju kvalitetu aktivnim muškarcima i ženama te im olakšava obnavljanje klasične i svakodnevne garderobe bilo da je riječ o poslu ili svakodnevnim aktivnostima. Za neovisne i snažne žene tu je Yessica koja donosi mladenački duh moderne žene.

Istinska klasika nalazi se u kolekcijama Your Sixth Sense zahvaljujući klasičnim linijama, kroju i tkaninama koje laskaju svakoj ženi. Moderan muškarac naći će nešto po svojoj mjeri u kolekcijama pod imenom Angelo Litrico, a Westbury muška odjeća ispunit će najviše modne standarde i prefinjenost za formalne i posebne prilike.