Spar Tutto Bene | Koprivnica | Supernova

Isprobajte ponudu Sparovog restorana brze hrane i kafića Tutto bene u shopping centru Supernova Koprivnica.

Spar Tutto Bene

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Gospodarska ulica 1
48000 Koprivnica
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Kafići i restorani
Adresa
Gospodarska ulica 1
48000 Koprivnica
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Kafići i restorani

Odličan izbor za ukusno jelo u shopping centru Supernova Koprivnica

Sparov restoran brze hrane i kafić Tutto bene pronađite u shopping centru Supernova Koprivnica odmah pored trgovina Orsay i CCC. Svakoga dana za vas ljubazno osoblje priprema najukusnija jela i fine napitke. Predahnite, uzmite pauzu uz omiljenu kavu, espresso, capuccino, čaj ili jedan od finih sokova bilo da preferirate gazirane ili prirodne. Za svoju pauzu od posla ili shoppinga odaberite jedan od ukusnih sendviča sa šunkom, sirom, pršutom, piletinom ili Vege sendvič. U ponudi su i tost sendviči koje je najbolje kombinirati uz sokove raznih okusa, ovisno o vašim željama.

Za sve one koji vole zdrav način života i uvijek odabiru sportski tj. vital menu, tu su i fine salate koje će vam omogućiti da objedujete svježe i ukusne kombinacije s manjim unosom kalorija. Odaberite salatu od tune, piletine ili samo od svježeg povrća poput kukuruza, rajčice, krastavaca, zelene salate i slično. Ljubitelji talijanskih delicija doći će na svoje uz odličan izbor raznih pizza bilo da volite margaritu, Vesuvio, capricciosu, prosciutto, fungi ili poznatu napolitanu. Osim što svoj obrok možete konzumirati u ugodnom okruženju, također ga možete ponijeti doma.

Odlična ponuda gotovih jela koja možete ponijeti sa sobom ili konzumirati u sklopu prostora shopping centra

Spar Tutto Bene i  trafika samo je jedna od usluga iz Sparove grupe trafika, restorana i prehrane. Tako u Spar Tutto Bene možete pronaći odličnu ponudu gotovih jela koja možete ponijeti sa sobom ili konzumirati u sklopu prostora shopping centra. Možete birati između raznih dnevnih ponuda jela poput pečene piletine, raznih rižota, zagrebačkog i bečki šnicla, cordon bleu, jela s roštilja, đuveča, pečenih krumpirića i brojnih drugih. Tu je još i ponuda svježih sendviča, salati od voća i povrća, pizze i drugih fast food kombinacija.

Sva hrana u Spar Tutto Bene priprema se od svježih namirnica kako bi svi za sebe pronašli ponešto ako traže pravo rješenje za ručak, pauzu od posla ili ukusne užine.

U ponudi su i pića, razne kave, cappuccina, Nescafe kombinacije i sve što vam treba kao predah od kupovine. Tutto Bene pravo je mjesto za okrjepu, a u kombinaciji s trafikom u nekim shopping centrima Supernova Hrvatske možete pronaći i odličnu ponudu tiskanih medija što iz Hrvatske, što strane. Tako odaberite popularne časopise kao što su: Cosmopolitan, Gloria, Story, 24 sata, Elle, Elle Decore, Sensa, Ok!, Teen...

Provedite svoj odmor od shoppinga uz zanimljive rubrike o seksu, ljubavnim vezama, horoskopu, zdravlju, prehrani, sportu, ljepoti i modi, događanjima u svijetu, kulturi, gastro delicijama i slično.