Poklon kartica za svakoga

Najbolji poklon je u shopping centrima Supernova!

Već sada možete kupiti svoju Supernova poklon karticu putem našeg webshopa klikom na link

Super poklon s kojim ćete spojiti sve želje u jedno!

Bilo da je riječ o svečanoj obljetnici, rođendanskoj proslavi, darivanju povodom rođenja djeteta, maturalnoj večeri, proslavi diplome, blagdanskom poklonu, poslovnom darivanju ili nekoj drugoj važnoj prigodi, uz poklon karticu nećete pogriješiti.

Darivanjem Supernova poklon kartice omogućavate poklon koji traje čak 12 mjeseci što je ujedno i period u kojem se može obaviti shopping. Poklon kartica odličan je izbor i za last minute odluke, a obradovat će i one najzahtjevnije. Poklon kartice dostupne su za nadopunu u iznosima od 100 do 5.000 kuna te ih je moguće koristiti u svim shopping centrima Supernova Hrvatska.

Idealan poklon za sve prilike pronađite u centru Supernova Koprivnica od ponedjeljka do petka od 11 do 20 sati, subotom od 9 do 20 sati i nedjeljom od 9 do 15 sati na infopultu centra.

Sve informacije dostupne su putem broja telefona +385 (48) 200 105 ili e-mail adrese info.koprivnica@supernova.hr

Svoju kupnju Supernova poklon kartica obavite putem weba klikom na link. 

 

 

Super osobni poklon

Supernova poklon kartice posebne su po još jednome, a to je što svaka može biti personalizirana. Odličan je to poklon ako želite dodatno iznenaditi svoje voljene osobe.

U samo par klikova uploadajte željenu fotografiju i učinite svoj poklon još osobnijim. Personaliziranje poklon kartice koštat će vas samo 30 kuna, a osmijeh na licu je neprocjenjiv. 

Već danas kupite personaliziranu e-karticu u samo par klikova na našem webshopu

Opće uvjete poslovanja provjerite ovdje.