Takko Fashion | Koprivnica | Supernova

Svaka modna sezona donosi novo osvježenje uz Takko kolekcije za muškarce, žene i djecu.

Takko Fashion | Koprivnica | Supernova

Takko Fashion

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Gospodarska ulica 1
48000 Koprivnica
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda
Adresa
Gospodarska ulica 1
48000 Koprivnica
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda

Svi Takko trendovi u shopping centru Supernova Koprivnica

Sigurno zakoračite u nove početke uz modne trendove trgovine Takko koju možete pronaći u shopping centru Supernova Koprivnica. Odmah pored trgovina Pepco i Kik pronađite najbolji omjer cijene i kvalitete za cijelu obitelj. Svaka modna sezona donosi novo osvježenje uz Takko kolekcije za muškarce, žene i djecu. Upotpunite svoju modnu priču i obnovite garderobu najnovijim komadima bilo da ste ljubitelji udobnih vesti, modernih haljina, elegantnih hlača, sportskih traper hlača, samt materijala, lepršavih suknji svih duljina, cargo hlača, statement modnih dodataka i slično.

Odaberite svoj broj, kroj i omiljeni modni komad te zablistajte kao da ste dio modne priče s daškom Pariza ili Milana. Iskoristite novitete iz aktualnih kolekcija i opremite se od glave do pete neovisno o modnim favoritima. Za najmlađe Takko uvijek ima najnovije pamučne komade s kojima će svakodnevne obveze i igra dobiti potpuno novu dimenziju. Povoljno, kvalitetno i odlično odaberite iz ponude trgovine Takko. Vidimo se u shopping centru Supernova Koprivnica.

Širok asortiman odjeće, obuće i modnih dodataka za cijelu obitelj

Još od davne 1982. godine Takko Fashion razveseljava sve ljubitelje povoljne kupovine i novih modnih trendova za cijelu obitelj. Tvrtka je nastala u sklopu grupacije Hettlage u Njemačkoj, a na hrvatskom tržištu je prisutna od 2009. godine. Takko se odlikuje sjajnim izborom povoljnih cijena za sve modne stilove i autentičan modni izričaj.

Svi modni ljubitelji doći će na svoje uz širok asortiman odjeće, obuće i modnih dodataka za cijelu obitelj. Zahvaljujući iznimno uspješnom poslovanju i odličnom omjeru cijene i kvalitete, Takko nastavlja rast i ekspanziju na europskim tržištu. Svoje trgovine Takko je otvorio upravo u sklopu shopping centara Supernova Hrvatska te je time postao dio velike hrvatske obitelji.

Takko nudi različite stilove i autentičnost s kontinuiranim rastom ponude asortimana za modne ljubitelje koji prate trendove, ležerne stilove, sportske i moderne kombinacije. Veliku vrijednost i pažnju u svom poslovanju pridaju uravnoteženoj ponudi kolekcija za sve generacije.

Od sportskog asortimana, majica, trenirki, trendi traperica i brojnih stylish modnih dodataka, Takko Fashion nudi odjeću i obuću za potrebu da se svatko osjeća ugodno u vlastitoj koži. Tvrtka Takko posebno je ponosna i na proizvodnju vlastitih marki koje nude kolekcije za svačiji stil, a svaki od brendova nosi svoj prepoznatljiv znak. Stoga je vrlo jednostavno pronaći odgovarajuću modnu kombinaciju za svakodnevni izgled. 

Novosti
Za cijelu obitelj
Proljeće uz Takko
28. ožujka 2024.

Prolistaj novi Takko katalog i uživaj u kombinacijama za cijelu obitelj. Blaetterkatalog_PO1_HR (laudert.de)