Takko Fashion | Koprivnica | Supernova

Svaka modna sezona donosi novo osvježenje uz Takko kolekcije za muškarce, žene i djecu.

Takko Fashion | Koprivnica | Supernova

Takko Fashion

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Gospodarska ulica 1
48000 Koprivnica
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda
Adresa
Gospodarska ulica 1
48000 Koprivnica
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda

Svi Takko trendovi u shopping centru Supernova Koprivnica

Sigurno zakoračite u nove početke uz modne trendove trgovine Takko koju možete pronaći u shopping centru Supernova Koprivnica. Odmah pored trgovina Pepco i Kik pronađite najbolji omjer cijene i kvalitete za cijelu obitelj. Svaka modna sezona donosi novo osvježenje uz Takko kolekcije za muškarce, žene i djecu. Upotpunite svoju modnu priču i obnovite garderobu najnovijim komadima bilo da ste ljubitelji udobnih vesti, modernih haljina, elegantnih hlača, sportskih traper hlača, samt materijala, lepršavih suknji svih duljina, cargo hlača, statement modnih dodataka i slično.

Odaberite svoj broj, kroj i omiljeni modni komad te zablistajte kao da ste dio modne priče s daškom Pariza ili Milana. Iskoristite novitete iz aktualnih kolekcija i opremite se od glave do pete neovisno o modnim favoritima. Za najmlađe Takko uvijek ima najnovije pamučne komade s kojima će svakodnevne obveze i igra dobiti potpuno novu dimenziju. Povoljno, kvalitetno i odlično odaberite iz ponude trgovine Takko. Vidimo se u shopping centru Supernova Koprivnica.

Širok asortiman odjeće, obuće i modnih dodataka za cijelu obitelj

Još od davne 1982. godine Takko Fashion razveseljava sve ljubitelje povoljne kupovine i novih modnih trendova za cijelu obitelj. Tvrtka je nastala u sklopu grupacije Hettlage u Njemačkoj, a na hrvatskom tržištu je prisutna od 2009. godine. Takko se odlikuje sjajnim izborom povoljnih cijena za sve modne stilove i autentičan modni izričaj.

Svi modni ljubitelji doći će na svoje uz širok asortiman odjeće, obuće i modnih dodataka za cijelu obitelj. Zahvaljujući iznimno uspješnom poslovanju i odličnom omjeru cijene i kvalitete, Takko nastavlja rast i ekspanziju na europskim tržištu. Svoje trgovine Takko je otvorio upravo u sklopu shopping centara Supernova Hrvatska te je time postao dio velike hrvatske obitelji.

Takko nudi različite stilove i autentičnost s kontinuiranim rastom ponude asortimana za modne ljubitelje koji prate trendove, ležerne stilove, sportske i moderne kombinacije. Veliku vrijednost i pažnju u svom poslovanju pridaju uravnoteženoj ponudi kolekcija za sve generacije.

Od sportskog asortimana, majica, trenirki, trendi traperica i brojnih stylish modnih dodataka, Takko Fashion nudi odjeću i obuću za potrebu da se svatko osjeća ugodno u vlastitoj koži. Tvrtka Takko posebno je ponosna i na proizvodnju vlastitih marki koje nude kolekcije za svačiji stil, a svaki od brendova nosi svoj prepoznatljiv znak. Stoga je vrlo jednostavno pronaći odgovarajuću modnu kombinaciju za svakodnevni izgled.