Elipso | Koprivnica | Supernova

Najnoviju tehnologiju, bijelu tehniku, gadgete i brojne kućanske aparate potražite u trgovini Elipso.

Elipso

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Gospodarska ulica 1
48000 Koprivnica
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Tehnika
Adresa
Gospodarska ulica 1
48000 Koprivnica
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Tehnika

Vrhunska tehnika za savršeno opremljen dom – posjetite trgovinu Elipso centra Supernova Koprivnica

Za potpuno opremljen i funkcionalan dom neizbježni su kućanski aparati poput bijele tehnike i manjih električnih pomagala. U retail parku Supernova Koprivnica očekuje vas bogato opremljena trgovina Elipso s fantastičnom ponudom bijele tehnike; perilica i sušilica rublja, štednjaka, ugradbenih pećnica i indukcijskih ploča, perilica posuđa i hladnjaka. Kuhinju dodatno možete opremiti i mikserima, sokovnicima, kuhalima za vodu, pekačima kruha ili tosterima, a kućanske si poslove olakšati kvalitetnim usisavačima i čistačima.

Za kućne spa trenutke odaberite depilatore, električne zubne četkice, aparate za brijanje, epilatore, fenove i električne uvijače, a svakodnevicu učinite još ugodnijom i zanimljivijom odabirom vrhunske multimedije poput glazbenih komponenti, zvučnika i najsuvremenijih televizora te izvrsne ponude računalne opreme. Ljetne vrućine dočekajte opremljeni vrhunskim klima uređajima i ventilatorima, dok će hladnije dane ugodnijima učiniti razne vrste grijalica i peći. Brojne mogućnosti plaćanja uvelike će pojednostaviti kupovinu, a uz pomoć ljubaznog osoblja zasigurno ćete odabrati proizvode idealne upravo za vaše životne potrebe i navike.

Opremite dom najkvalitetnijim uređajima

Elipso je najveća hrvatska trgovina kućanskih aparata koja je osnovana 1990. godine, a svoje trgovine ima u centrima Supernova diljem Hrvatske.

Elipso u svojoj bogatoj ponudi ima više od 7000 proizvoda bijele tehnike, audio i video uređaja, malih kućanskih aparata, grijaćih tijela, klima i ventilatora, informatičke i foto opreme. Mnogobrojni proizvodi iz Elipsa ističu se vrhunskom kvalitetom i dizajnom, inovativnim pristupom i funkcionalnošću.

Najbogatiji izbor svjetskih brendova poput Beka, LG-a, Grundiga, Electroluxa, Mielea, Gorenja, Candyja i drugih, osigurat će vašem domu najnovije tehnološke inovacije s kojima ćete biti u toku sa svim svjetskim trendovima. Elipso je generalni zastupnik u programu bijele tehnike za Blomberg i Beko, vodeći je distributer u programu bijele tehnike za Whirlpool, Boch, Gorenje, Candy, Miele i Electrolux. Također je uvoznik i distributer u programu malih kućanskih aparata za Delonghi, Kenwood, Philips, Panasonic i Excello.

Na Elipsovim akcijama često možete pronaći LED LCD i LCD televizore različitih dijagonala, boja i performanci kao i brojne rasprodaje televizora do isteka zaliha.

Osim televizora, u akcijskim ponudama naći će se i mobiteli, laptopi, posuđe, mali kućanski aparati, bijela tehnika i drugi. Svratite u trgovinu Elipso u centrima Supernova gdje vas očekuje najbolji omjer cijene i kvalitete jer je Elipso centar pozitivne energije.