Elipso | Koprivnica | Supernova

Najnoviju tehnologiju, bijelu tehniku, gadgete i brojne kućanske aparate potražite u trgovini Elipso.

Elipso

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 14:00 / 15:00 -  21:00
Utorak 09:00 - 14:00 / 15:00 -  21:00
Srijeda 09:00 - 14:00 / 15:00 -  21:00
Četvrtak 09:00 - 14:00 / 15:00 -  21:00
Petak 09:00 - 14:00 / 15:00 -  21:00
Subota 09:00 - 14:00 / 15:00 -  21:00
Nedjelja 09:00 - 15:00
Adresa
Radnička cesta 8
48000 Koprivnica
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Tehnika
Adresa
Radnička cesta 8
48000 Koprivnica
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Tehnika

Vrhunska tehnika za savršeno opremljen dom – posjetite trgovinu Elipso centra Supernova Koprivnica

Za potpuno opremljen i funkcionalan dom neizbježni su kućanski aparati poput bijele tehnike i manjih električnih pomagala. U retail parku Supernova Koprivnica očekuje vas bogato opremljena trgovina Elipso s fantastičnom ponudom bijele tehnike; perilica i sušilica rublja, štednjaka, ugradbenih pećnica i indukcijskih ploča, perilica posuđa i hladnjaka. Kuhinju dodatno možete opremiti i mikserima, sokovnicima, kuhalima za vodu, pekačima kruha ili tosterima, a kućanske si poslove olakšati kvalitetnim usisavačima i čistačima.

Za kućne spa trenutke odaberite depilatore, električne zubne četkice, aparate za brijanje, epilatore, fenove i električne uvijače, a svakodnevicu učinite još ugodnijom i zanimljivijom odabirom vrhunske multimedije poput glazbenih komponenti, zvučnika i najsuvremenijih televizora te izvrsne ponude računalne opreme. Ljetne vrućine dočekajte opremljeni vrhunskim klima uređajima i ventilatorima, dok će hladnije dane ugodnijima učiniti razne vrste grijalica i peći. Brojne mogućnosti plaćanja uvelike će pojednostaviti kupovinu, a uz pomoć ljubaznog osoblja zasigurno ćete odabrati proizvode idealne upravo za vaše životne potrebe i navike.

Opremite dom najkvalitetnijim uređajima

Elipso je najveća hrvatska trgovina kućanskih aparata koja je osnovana 1990. godine, a svoje trgovine ima u centrima Supernova diljem Hrvatske.

Elipso u svojoj bogatoj ponudi ima više od 7000 proizvoda bijele tehnike, audio i video uređaja, malih kućanskih aparata, grijaćih tijela, klima i ventilatora, informatičke i foto opreme. Mnogobrojni proizvodi iz Elipsa ističu se vrhunskom kvalitetom i dizajnom, inovativnim pristupom i funkcionalnošću.

Najbogatiji izbor svjetskih brendova poput Beka, LG-a, Grundiga, Electroluxa, Mielea, Gorenja, Candyja i drugih, osigurat će vašem domu najnovije tehnološke inovacije s kojima ćete biti u toku sa svim svjetskim trendovima. Elipso je generalni zastupnik u programu bijele tehnike za Blomberg i Beko, vodeći je distributer u programu bijele tehnike za Whirlpool, Boch, Gorenje, Candy, Miele i Electrolux. Također je uvoznik i distributer u programu malih kućanskih aparata za Delonghi, Kenwood, Philips, Panasonic i Excello.

Na Elipsovim akcijama često možete pronaći LED LCD i LCD televizore različitih dijagonala, boja i performanci kao i brojne rasprodaje televizora do isteka zaliha.

Osim televizora, u akcijskim ponudama naći će se i mobiteli, laptopi, posuđe, mali kućanski aparati, bijela tehnika i drugi. Svratite u trgovinu Elipso u centrima Supernova gdje vas očekuje najbolji omjer cijene i kvalitete jer je Elipso centar pozitivne energije.

Novosti
Lakoća kuhanja
Idealan pomagač
10. ožujka 2020.

Jednostavnije miksanje dok radite kolače ili kremu za tortu sada je moguće uz ručne miksere koji će savršeno ležati u vašoj ruci. Mnogo radnih brzina, visokokvalitetne metlice i dodatne opcije poput sjeckalice i mogućnost blendanja oduševit će sve ljubitelje kuhanja. Odlična ponuda trgovine Elipso olakšat će vam pronalazak omiljenog miksera. Najboljeg pomagača pronađite u fantastičnom shoppingu.