Baby Center | Koprivnica | Supernova

Za bezbrižne dječje dane uz bogate ponude odjeće, obuće, igračaka i razne druge opreme.

Baby Center

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Gospodarska ulica 1
48000 Koprivnica
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Djeca
Adresa
Gospodarska ulica 1
48000 Koprivnica
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Djeca

U trgovini Baby Center centra Supernova Koprivnica čeka vas vrhunska dječja oprema

Trgovina Baby Center mjesto je gdje svi dječji snovi mogu postati stvarnost. Baby Center vam u ugodnom prodajnom prostoru nudi sve što vam može zatrebati za vašeg novog člana obitelji.

Na vrijeme opremite dječju sobu praktičnim namještajem, a oprema vrhunske kvalitete vaše će šetnje i putovanja s bebom učiniti lakšima i jednostavnijima.  Odaberite šarene dječje igračke prilagođene dobi vašeg mališana. Edukativne i zabavne, igračke iz Baby Center asortimana idealan su izbor i za božićni ili rođendanski poklon najmlađima. Lego kocke, Barbie lutke, pribor za crtanje ili modeliranje, igračke s motivima crtanih likova neki su od najpopularnijih proizvoda koji osvajaju brojne uzraste – od beba i vrtićke djece do školaraca.

Dolaskom  toplijih dana birajte trampoline, bazene, bicikle, romobile i još puno raznih igračaka za igru i zabavu na otvorenom. Osim opreme i igračaka Baby Center vam nudi i bogatu ponudu odjeće i obuće, a uz savjete i pomoć ljubaznog osoblja, shopping će biti još lakši.

Trgovina Baby Center za najmlađe

Trgovina Baby Center specijalizirana je trgovina proizvoda za djecu i trudnice. Roditeljima i djeci Baby Center nudi sve što im može zatrebati već od prvog dana. Stoga, već prilikom opremanja doma za novorođenče posjetite trgovinu i odaberite najkvalitetniju opremu za bebe. Očekuje vas veliki izbor krevetića, stolica za hranjenje, komoda za prematanje i ostalog dječjeg namještaja, kadica za kupanje, razne nosiljke, ležaljke i ostala potrebna oprema.

Opremite se i neizbježnom dječjom kozmetikom, a sve novopečene roditelje zasigurno će oduševiti i odličan izbor dječje odjeće i obuće ljupkog dizajna i vrhunske kvalitete. Za sigurna putovanja potražite i najkvalitetnije autosjedalice grupa 0, I, II, i III. Birati možete između sjedalica brojnih renomiranih proizvođača; Cybex, Joolz, Freeon, Peg Perego, Chicco, Maxi Cosi i brojnih drugih. Ono što posebno veseli sve buduće roditelje je izbor dječjih kolica. Ponuda trgovine Baby Center uistinu je impresivna.

Odabrati možete varijante dječjih kolica 2u1 ili 3u1, a Cybex, Joolz, Freeon, Nuna, Peg Perego, Chicco su samo su neki od proizvođača koji garantiraju samo najbolji dizajn i vrhunsku kvalitetu za šetnje vaše bebe. Osim dječje opreme, Baby Center vam nudi i bogat asortiman dječjih igračaka za svaku dob, ali i pregršt opreme za trudnice i majke. Posebna pogodnost je i članstvo u Baby Center klubu koje nudi brojne pogodnosti i popuste. Ne propustite posjetiti trgovinu omiljenu i malima i velikima – u Baby Centru pronađite sve za vaše mališane na jednome mjestu.