Galileo | Koprivnica | Supernova

Odjenite se od glave do pete u Galileo kolekcije privlačnog stila i dizajna za brojne prigode.

Galileo

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Gospodarska ulica 1
48000 Koprivnica
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda
Adresa
Gospodarska ulica 1
48000 Koprivnica
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda

Neizbježne modne komade muškog ormara potražite u trgovini Galileo u centru Supernova Koprivnica

Fantastično izgledati u svim prigodama jednostavno je kada u ormaru imate neizbježne modne komade – trgovina Galileo idealno je mjesto za odabir odjeće i modnih dodataka, kako za formalne, tako za ležerne, dnevne prigode.

Trgovina Galileo centra Supernova Koprivnica nudi vam fantastične kolekcije odijela, hlača, košulja i sakoa izrađenih od vrhunskih materijala, idealnih za formalne prigode poput vjenčanja, matura, važnih poslovnih sastanaka, maturalnih zabava i drugih posebnih prigoda. Za dnevne odjevne kombinacije opremite se modnim komadima u kojima ćete izgledati odlično, a osjećati se ugodno neovisno o tome koje je doba godine. Odlične sezonske kolekcije donose vam odjeću i modne dodatke inspirirane aktualnim trendovima koje ćete jednostavno ukomponirati u svoju garderobu, a poželite li se opremiti novom odjećom, u Galileu se možete odjenuti od glave do pete.

Upotpunite outfite dobrim remenom, modernim cipelama, manžetama, kravatama, mašnama i drugim modnim dodacima. Asortiman Galilea idealan je i za odabir poklona dragoj osobi. Uživajte u odabiru i bogatom asortimanu, a za neodlučne Galileo nudi i mogućnost kupovine poklon-bona u vrijednosti 200, 500 ili 1000 kn.

Sve što je modernom muškarcu potrebno

Galileo je popularni hrvatski brend koji, od svog osnutka, 2002. godine, približava svjetske modne trendove suvremenom muškarcu. Pomno odabran dizajn i visoka kvaliteta materijala, postavili su Galileo u sam vrh među trgovinama muške mode. U bogatoj ponudi nalaze se odijela, sakoi, košulje, hlače, jakne, veste, majice, kaputi, cipele, satovi, naočale, remeni i mnoštvo drugih dodataka - sve što jedan muškarac može trebati i to na jednom mjestu.

Iz sezone u sezonu, Galileo prati sve svjetske novitete i svojim kupcima nudi bogat asortiman za svaku prigodu; od formalnih događaja, odjeće za poslovne prilike, do ležernih i svakodnevnih kombinacija. Visoko estetizirana odijela koja dodatno naglašavaju muževnost, savršeno će odgovarati svakom business stilu. Bezvremenska crna, elegantna siva ili moderna plava boja u kombinaciji s dobro odabranim slim fit ili classic krojevima savršen je odgovor za sve kombinacije namijenjene formalnim prigodama.

Širok raspon veličina garantira svakom muškarcu da odabere kombinaciju po svojoj mjeri. Osim naglašene elegancije, asortiman odjeće i modnih dodataka karakterizira i doza urbanosti te bogat izbor artikala za fantastične casual kombinacije. Odaberite odjevne komade i modne dodatke koji su obavezan sadržaj svakog muškog ormara po pristupačnim outlet cijenama, a prije dolaska na svoje modno odredište ponudu možete provjeriti i online, putem Galileove internet stranice.