Farmacia | Koprivnica | Supernova

Težite li zdravom i kvalitetnom životu Farmacija vam, s visoko educiranim timom stručnjaka, nudi preparate i pomagala vrhunske kvalitete.

Farmacia

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Gospodarska ulica 1
48000 Koprivnica
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Drogerija Ostalo
Adresa
Gospodarska ulica 1
48000 Koprivnica
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Drogerija Ostalo

Uz koristan savjet i vrhunsku ponudu kupovinu obavite u prodavaonici Farmacia u centru Supernova Koprivnica

Ulažete li posebnu pažnju u njegu tijela i zdravlje organizma, preparati koji će vam u tome uvelike pomoći čekaju vas u specijaliziranoj prodavaonici Farmacia. Smještena u dijelu shopping centra Supernova Koprivnica u neposrednoj blizini trgovina Galileo i Interspar, Farmacia vam nudi čitav niz proizvoda renomiranih proizvođača preparativne kozmetike. Linije za čišćenje i njegu lica, blagotvorne kreme, anti age proizvodi te razne maske i serumi vašem će izgledu podariti poseban sjaj i ljepotu jer upravo je zdrava koža osnovni preduvjet za dobar i njegovan izgled.

Bezreceptni lijekovi i brojni dodaci prehrani odličan su odabir želite li dodatno povesti brigu o zdravlju organizma, podići imunitet ili izgubiti višak kilograma. Pri odabiru posavjetujte se s visoko educiranim osobljem prodavaonice i odaberite proizvode koji će savršeno odgovarati vaše organizmu i dnevnim navikama.

Vichy, La Roche-Posay, Eucerin, Avene, Elancyl, Silverex i Twinlab samo su neki od proizvođača čije poznate proizvode možete pronaći na policama prodavaonice Farmacia – uz pogodnosti programa vjernosti nabaviti ih možete i uz vrhunske pogodnosti i tako ostvariti znatne uštede.

Pronađite omiljene proizvode za njegu tijela i vrhunske medicinske preparate

Farmacia je specijalizirana prodavaonica lijekovima i medicinskim proizvodima koja nudi veliki izbor dodataka prehrani, vitamina i minerala, biljnih pripravaka, eteričnih ulja, čajeva i lokalnih pripravaka, kao što su masti i losioni. Od klasične ljekarne razlikuje se po tome što se u njoj ne mogu preuzeti i kupiti lijekovi propisani liječničkim receptom.

U Farmaciji vas uvijek očekuje stručno osoblje koje će vas svojim savjetima voditi ka samoizlječenju ako imate manje zdravstvene poteškoće za koje nije potrebna intervencija liječnika. Ako vas muče i ako vodite brigu oko nepoznatih simptoma, nuspojava, pronađite rješenje za svoje probleme uz izbor dermokozmetike, vitaminskih suplemenata, biljnih lijekova, prehrane za vaše dijete, ortopedskih pomagala i obuće, medicinskih aparata i svega što vam je potrebno za svakodnevni životni ritam.

Prilikom svakog izbora medicinskih pomagala dobit ćete stručne savjete i uputu kako pravilno postupati da biste dobili bolje i točnije rezultate, primjerice pri mjerenju tlaka ili glukoze u krvi. Magistri farmacije i farmaceutski tehničari savjetovat će vas o zdravoj prehrani i životnim navikama te možete besplatno izmjeriti tlak.

Tijekom godine u Farmaciji vas očekuju organizirane besplatne promocije proizvoda iz asortimana dodataka prehrani i dermokozmetike kako biste se bolje upoznali s asortimanom od Farmacije. Farmacijin moto je: Pitaj i očekuj više!