Tom Tailor | Koprivnica | Supernova

Svojom ponudom Tom Tailor će vas uvesti u pravi modni svijet s najboljim izborom mode za žene i muškarce.

Tom Tailor

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Gospodarska ulica 1
48000 Koprivnica
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda
Adresa
Gospodarska ulica 1
48000 Koprivnica
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda

Sinonim dugotrajnosti i vrhunske kvalitete u shopping centru Supernova Koprivnica

Trgovina Tom Tailor svoje mjesto u shopping centru Supernova Koprivnica pronašla je u neposrednoj blizini trgovina dm i Sport Vision. Svojom ponudom Tom Tailor će vas uvesti u pravi modni svijet s najboljim materijalima, najnovijim modnim trendovima i širokim izborom mode za žene i muškarce. Odaberite novu haljinu cvjetnog uzorka, vojničke čizme s retro prizvukom, obojite svoju jesen novim kaputom vesele boje ili pronađite modernu puf jaknu. Ljetnim danima pronađite odlične kolekcije najkvalitetnijim pamučnim majicama svih boja i veličina.

Za sve ljubitelje sportskog modnog izričaja tu su super kolekcije s modnim komadima za sportsko- elegantna izdanja. Za svakodnevni look odaberite popularne traperice, vestu ili bluzu te ih iskombinirajte s modernom obućom iz sezona za proljeće/ljeto i/ili jesen/zimu.

Na odjelu za muškarce pomno odaberite klasične traperice, tople veste, cool gležnjače, udobne košulje, moderne sakoe i kvalitetne modne dodatke za sve prigode. Neka Tom Tailor bude vaš potpis na stil koji teži udobnosti, ležernosti i kvaliteti.  

Vrhunska kvaliteta za vaš modni izričaj uz Tom Tailor 

Tom Tailor je svjetski poznati brend za sve one koji cijene kvalitetu i dobar stil, a tvrtka posluje još od 1999. godine i danas se ubraja među najpoznatije marke u kategoriji srednjeg cjenovnog razreda. Najnovije kolekcije proljeće/ljeto i jesen/zima namijenjene su suvremenim ženama i muškarcima. Slogan Tom Tailora je „Život je igra, igrajte se, budite opušteni i odjeveni sa stilom“.

Vođeni ovim sloganom, u Tom Tailoru idealne kombinacije pronaći će moderne žene i muškarci koji žive u dinamičnom i urbanom okruženju, a žele istaknuti svoju individualnost karakterističnu za aktivan životni stil. U ponudi će se pronaći autentične kombinacije za samouvjeren izgled kojeg karakterizira sportski, opušten, prirodan i moderan stil. Tom Tailor je moderan brend s odjećom i modnim dodacima izrađeni od kvalitetnih i odabranih tkanina, a godišnje u ponudi svojim kupcima nudi 12 različitih kolekcija.

Svladajte svoje svakodnevne izazove i ostanite vjerni sebi uz pozitivnu energiju i inspiraciju koju možete pronaći u Tom Tailor ponudi. Budite najbolja verzija sebe i recite da pozitivnom stavu prema životu. Recite da novim avanturama i recite da kvalitetnom izboru koji ima Tom Tailor. U bogatom izboru pronaći će se sve za žene, muškarce i djecu jer Tom Tailor nudi širok izbor privlačne i raznolike ponude za cijelu obitelj.