Hrvatska pošta | Koprivnica | Supernova

Osim poštanskih usluga, Hrvatska pošta pruža vam i brojne druge praktične usluge pa brojne obaveze možete izvršiti na jednom mjestu - brzo i jednostavno.

Hrvatska pošta

Radno vrijeme
Ponedjeljak 08:00 - 19:00
Utorak 08:00 - 19:00
Srijeda 08:00 - 19:00
Četvrtak 08:00 - 19:00
Petak 08:00 - 19:00
Subota 08:00 - 19:00
Nedjelja Zatvoreno
Adresa
Gospodarska ulica 1
48000 Koprivnica
Način plaćanja
Gotovina
Telefon
Web stranica
Kategorije
Ostalo
Adresa
Gospodarska ulica 1
48000 Koprivnica
Način plaćanja
Gotovina
Telefon
Web stranica
Kategorije
Ostalo

Brojne dnevne obveze možete obaviti na jednom mjestu - u poslovnici Hrvatske pošte centra Supernova Koprivnica

Pošta ima jedinstvenu prodajnu i uslužnu mrežu – osim obavljanja svih poštanskih usluga, na našim šalterima možete podići gotovinu, slati i primati novac, ugovoriti dodatno zdravstveno osiguranje, otvoriti stambenu štednju te plaćati sve račune, a mnoge i bez naknade. Dođite i provjerite zašto baš Pošta uživa veliko povjerenje svojih korisnika, koji rado na jednom mjestu obavljaju financijsko i poštansko poslovanje te kupuju brojne proizvode iz naše bogate ponude. Također, uza sve navedeno, od naših radnika možete dobiti informacije i ugovoriti uslugu gledanja najboljih televizijskih programa – evotv.

Brze poštanske i financijske usluge na jednom mjestu

Hrvatska pošta ima jedinstvenu prodajnu i uslužnu mrežu diljem Hrvatske i u centrima Supernova. Od svog osnutka, još od 1999. godine, Hrvatska pošta je u vlasništvu Republike Hrvatske i time je nacionalni poštanski operator Republike Hrvatske te ima vodeću poziciju na tržištu poštanskih usluga zbog čega je za svoje poslovanje osvojila niz nagrada.

Hrvatska pošta u ponudi svojih usluga ima poštanske i logističke usluge te nudi i razne financijske usluge kao i usluge maloprodaje i digitalne televizije na području cijele Hrvatske. Također, Hrvatska pošta izdaje i poštanske marke Republike Hrvatske s brojnim specifičnim i limitiranim izdanjima ovisno o tijeku važnih događanja.

Poštanske usluge uključuju prijam, usmjeravanje, prijenos i uručenje poštanskih pošiljki u unutarnjem i međunarodnom prometu. Poštanske usluge dostupne su na cijelom teritoriju Republike Hrvatske svim korisnicima pod istim uvjetima. Tako u pošti možete poslati pošiljku s plaćenim odgovorom (IBRS/CCRI pošiljke) kao i poslati ubrzanu poštu (EMS) te pošiljku s dodatnom vrijednosti kao što je usluga hpekspres, poslovni paket i e-paket.

Usluga epošta specifična je zbog toga što svojim korisnicima pruža mogućnost obavljanja niza usluga elektroničkim putem. Tako putem usluge ePošta možete primati i slati pisma, poruke i razne dokumente uključujući i račune, plaćati račune kreditnim i debitnim karticama. Prijava u servis ePošta vrlo je jednostavna i omogućava sigurno, brzo i efikasno upravljanje dokumentima.

Također, tu je i hpekspres usluga koja predstavlja brzu dostavu Hrvatske pošte diljem Hrvatske s kratkim dostavnim rokom istog ili sljedećeg radnog dana. Razne financijske usluge poput prijenosa novca, plaćanja računa, podizanja gotovine, mjenjačnice i slično, također možete sigurno i brzo obaviti u Hrvatskoj pošti.