Dominik zlatarnice i srebrnarnice | Koprivnica | Supernova

Elegantne i posebne, kolekcije Dominik zlatarnice i srebrnarnice idealan su poklon za krštenja, pričesti i krizme kao vječni podsjetnik na osobu koja vam je nakit poklonila.

Dominik zlatarnice i srebrnarnice

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Gospodarska ulica 1
48000 Koprivnica
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Modni dodaci i nakit
Adresa
Gospodarska ulica 1
48000 Koprivnica
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Modni dodaci i nakit

Savršen nakit krije se u Dominik zlatarnice i srebrnarnice – potražite ju u centru Supernova Koprivnica

Prodajno mjesto Dominik zlatarnice i srebrnarnice smjestilo se u dijelu shopping centra Supernova Koprivnica, u neposrednoj blizini ulaza u centar. Bogat asortiman, redovito osvježen trendovima koje donose nove kolekcije, idealan je izbor za sve moderne muškarce i žene koji modnim dodacima znaju upotpuniti dnevne i večernje odjevne kombinacije.

Elegantne i moderne linije nakita idealan su izbor želite li izraziti svoju osobnost ili učiniti outfit jedinstvenim. Narukvice, naušnice i ogrlice mogu biti fantastičan dodatak – manji, decentni i elegantni komadi odlično će pristajati nešto klasičnijim stilovima. Veće i upečatljive komade nakita rado će odabrati svi oni koji požele hrabro istaknuti svoju modnu odvažnost.

Dominik zlatarnice i srebrnarnice s potpunim povjerenjem birajte kada želite obilježiti važne životne događaje – zaručničko prstenje, pokloni za vjenčanje, krštenje, rođendane, krizme, mature i godišnjice – nakit je uvijek dobar izbor i trajna uspomena. Osim nakita pokloniti možete i poklon-bon Dominik zlatarnice i srebrnarnice, a prilikom odabira rado će vam pomoći i ljubazno osoblje prodavaonice.

Istaknite se nakitom

Elegantne i posebne, kolekcije Dominik zlatarnice i srebrnarnice idealan su poklon za krštenja, pričesti i krizme kao vječni podsjetnik na osobu koja vam je nakit poklonila. Odaberite idealan komad zlatnog nakita - prsten, narukvice, naušnice, broševe, privjeske ili ogrlice u boji zlata ukrašene šarenim detaljima ili cirkonima. Volite li više srebro, bogata ponuda ogrlica, narukvica i prstenja oduševit će supruge, majke, prijateljice ili rođakinje kojima ih poklanjate. Mnoštvo detalja, prekrasna izrada i suvremen dizajn nakita, osvojit će vas na prvi pogled. Ljubitelje tradicije razveselit će bogata ponuda tradicijskog nakita inspiriranih hrvatskom tradicijom.

Skupljate li hrabrost kleknuti pred ženu svog života i zaprositi je, idealan zaručnički prsten odaberite u bogatoj ponudi Dominik zlatarnice i srebrnarnice. S velikim kamenom ili decentan, jednostavan, zaručničkim prstenom dokazujete koliko vam je stalo i pokazujete ljubav cijelome svijetu. Nakon što ste zaruke obavili, na red dolazi vjenčanje. Svoje vjenčano prstenje odaberite u zlatnoj, srebrnoj ili boji crvenog zlata te u raznim oblicima, a veličinu će zlatar prilagoditi vašem prstu. Dodatna pogodnost Dominik zlatarnice i srebrnarnice jest i otkup zlata i zamjena starog, oštećenog nakita za novi komad. Poželite li platiti karticom, to možete učiniti i obročno na 6 rata. Počastite se nakitom uz koji ćete zablistati ili poklonite komad nakita voljenim osobama iz ponude Dominik zlatarnice i srebrnarnice.