Interspar | Koprivnica | Supernova

Najveći izbor voća, povrća, mesa, pekarskih proizvoda te ostalih vrsta namirnica kao i bogat izbor neprehrambenih proizvoda uz brojne pogodnosti i povoljne cijene.

Interspar

Radno vrijeme
Ponedjeljak 08:00 - 17:00
Utorak 08:00 - 17:00
Srijeda 08:00 - 17:00
Četvrtak 08:00 - 17:00
Petak 08:00 - 17:00
Subota 08:00 - 17:00
Nedjelja 08:00 - 17:00
Adresa
Radnička cesta 8
48000 Koprivnica
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
Web stranica
Kategorije
Hrana
Adresa
Radnička cesta 8
48000 Koprivnica
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
Web stranica
Kategorije
Hrana

Namirnice i sve za dom pronađite u trgovini Interspar u centru Supernova Koprivnica

Namirnice za bogat nedjeljni ručak, male kućanske aparate, proizvode za njegu tijela i delikatese u kojima će uživati cijela obitelj pronađite u trgovini Interspar smještenoj između trgovina Galileo i CCC. Vrhunska paleta proizvoda uključuje više od 10.000 neprehrambenih proizvoda, ali i mnogobrojne prehrambene proizvode koje koristimo za svakodnevno kuhanje. Svježe kvalitetno meso, domaće voće i povrće, svježi pekarski proizvodi, vrhunski proizvodi za njegu tijela, kao i proizvodi za kućanstvo poput deterdženata, omekšivača ili proizvoda za pranje rublja, samo su dio odlične ponude ovog hipermarketa. Mnogobrojne akcije, prihvatljive cijene i proizvodi lokalnih proizvođača kojima trgovina pokazuje da joj je stalo do kupaca, razlog su velike posjećenosti. Izaberite između mnogobrojnih artikala robnih marki S-Budget, SPAR Premium delikatesnih proizvoda, Natur Pur, Pretty Baby za vaše mališane, Splendid i kvalitetnog Pascarel donjeg rublja.

Obavite uspješan shopping na jednom mjestu u trgovini Interspar u centru Supernova Koprivnica i uživajte u niskim cijenama, kvaliteti proizvoda i šarolikom asortimanu zahvaljujući kojem svoju kupovinu možete riješiti na jednom mjestu.

Vrhunska kvaliteta, bogat asortiman i pristupačne cijene

Spar Hrvatska u vlasništvu je Spar Austria grupe te je najmlađi član te grupe, a danas posluju u 35 zemalja na 4 kontinenta. Prvi Interspar u Hrvatskoj otvoren je u lipnju 2005. godine, a danas je prisutan u većini centara Supernova grupe diljem Hrvatske.

Interspar je hipermarket s velikom ponudom proizvoda, različitih asortimana i robnih marki, dok je Spar u formatu supermarketa. Od 2017. godine Spar preuzima Billu zbog čega ima više od 4600 zaposlenika.

Uz već dobro poznatu robnu marku S-Budget, kao i Spar Premium seriju tu su i robne marke poput Natur Pur, Pretty Baby, Splendid, Pascarelo i druge. Interspar svojim kupcima nudi široku paletu proizvoda kroz bogat asortiman prehrambenih proizvoda. U hipermarketu Interspar kupci mogu odabrati među više od 10.000 neprehrambenih artikala.

Posebnu pažnju u Intersparu posvećuju velikoj zastupljenosti domaćih proizvoda, posebno lokalnih proizvođača poput OPG-ovaca i malih poduzetnika Svježe voće, povrće, bio proizvodi kao i brojne delikatese i mesni proizvodi očekuju vas u svakodnevnoj ponudi na policama Interspara.

Akcijske ponude i pogodnosti očekuju vas u Intersparovom i Sparovom katalogu koji će vam donijeti brojne uštede prilikom kupnje namirnica i kućanskih potrepština. Interspar često organizira i brojne nagradne natječaje i nagradne igre u kojima daruju auto ili neke druge vrijedne nagrade.

Novosti
Opremite kuhinju
Novi program vjernosti
29. siječnja 2020.

Uljepšajte si i olakšajte svakodnevicu u kuhinji uz praktičan dizajnerski kuhinjski pribor. Pri svakoj kupnji u trgovini INTERSPAR u iznosu od 50 kn sakupljajte bodove i iskoristite do 70% popusta na Joseph Joseph pametna kuhinjska pomagala. Bodove možete sakupljati do 14.4. - sretno!