Odmotaj trenutke sreće.

Iznenadi svoje najmilije Supernova poklon karticom.

Širimo radost i ovog Božića

Ovih blagdana Supernova grupacija ponovno postaje Djed Božićnjak s vrijednim donacijama u iznosu od 10.000 eura u Supernova poklon karticama. Ovim iznosom odlučili smo razveseliti brojne potrebite tako da će donacije ići raznim humanitarnim udrugama u različitim hrvatskim gradovima.
Riječ je o donacijama koje idu na sljedeće adrese:

  • Zadar (Mala kuća Zadar)
  • Slavonski Brod (Kuća sretnih ciglica)
  • Varaždin (Utočište Sveti Nikola)
  • Koprivnica (Društvo Naša djeca)
  • Zagreb (Zagrebački humanitarci)

Osim navedene donacije, tu su dodatne donacije lokalnim zajednicama poput donacije Zadarskoj bolnici s iznosom od 17.000 eura. Također, tu je i donacija od 5.000 eura Varaždinskoj bolnici.

Najpopularniji poklon ovih blagdana

Bliže se blagdani i zasigurno već razmišljate što pokloniti obitelji i prijateljima. Čak i ako ste neodlučni, Supernova rješava sve vaše probleme – kupovinom Supernova poklon kartice obradovat ćete i one najzahtjevnije. Kupovinu kartice obavite u samom centru ili online, a voljenima ovih blagdana priuštite shopping iz snova.

Koliko je samo lijepih trenutaka pred nama! Ukrašen grad, blagdanski ugođaj u domovima i Božić pred vratima, a dio blagdanske tradicije svakako je i kupovina poklona. Kako biste bili sigurni da odabirom poklona nećete pogriješiti i nikoga izostaviti, bližnjima poklonite ono što će ih sigurno razveseliti – nezaboravan shopping dan sa Supernova poklon karticom.