Planet Obuća | Koprivnica | Supernova

Najširi asortiman kvalitetne obuće i aktualni modni trendovi čekaju vas u trgovini Planet Obuća.

Planet Obuća | Koprivnica | Supernova

Planet Obuća

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja 09:00 - 15:00
Adresa
Radnička cesta 8
48000 Koprivnica
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Cipele
Adresa
Radnička cesta 8
48000 Koprivnica
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Cipele

Aktualne modele obuće pronađite u trgovini Planet Obuća u centru Supernova Koprivnica

Kvalitetna obuća apsolutni je „must have“ bilo da je riječ o toplim ljetnim danima ili hladnijim zimskim. Upravo vas u trgovini Planet Obuća očekuje najširi asortiman kvalitetne obuće u shopping centru Supernova Koprivnica. Odmah pored trgovina Mana i Top Shop očekuje vas ljubazno osoblje koje će vam olakšati odabir prilikom pronalaska odgovarajućeg modela obuće bilo da kupujete sebi ili svojim najmlađima.

Modeli idealni za ljetne šetnje očekuju vas u novim kolekcijama za proljeće i ljeto bilo da više preferirate ravne sandale ili one na petu, udobne japanke, kožne cipele s remenjem, efektne balerinke ili uvijek odabirete sportske modele. Za nešto hladnije periode godine očekuju vas najnovije kolekcije za jesen i zimu, a omogućit će vam širok izbor čizama, gležnjača, buca, čizama s krznenim postavama kako biste ugrijali svoje noge prilikom odlaska na posao, a vani pada snijeg. Među brendovima na policama trgovine ćete pronaći sljedeće: Ella, Nina collection, Shoelala, Tiziano, Elviton, Bruno Bruni, Tofi i Elena.

Kvalitetan i moderan izbor obuće za sve generacije

Planet obuća je jedan od najpoznatijih i najvećih maloprodajnih lanaca obuće čija je mreža poslovnica široko rasprostranjena u cijeloj Hrvatskoj, ali i šire. Više od 20 godina, tvrtka se uspješno bavi proizvodnjom i distribucijom visoko kvalitetne obuće i nezaobilazno je shopping odredište brojnih kupaca. Impozantni prodajni lanac Planet obuća na tržištu prednjači ne samo brojem poslovnica već i veličinom i raznolikošću asortimana. Vlastiti brendovi ženske obuće svake sezone donose brojne novitete – na raspolaganju su SHOELALA,NINA FASHION,NINA EXCLUSIVE,NINA COLLECTION,ELLA i ELENA. Kolekcije muške obuće predstavljaju vam BRUNO BRUNI i TIZIANO. ELVITON i ET brendovi su koji vam donose aktualne sportske kolekcije, dok dječje modele možete potražiti u izdanjima brendova TOFI i ELENA. Osim vlastitih  brendova, Planet obuća nudi vam i bogat izbor obuće brojnih drugih renomiranih svjetskih brendova.

Prateći sve aktualne trendove, stručni timovi tvrtke poseban napor ulažu u razvoj proizvoda. Analizom i testiranjem novih materijala postiže se još veća ugodnost prilikom nošenja obuće, a europski kooperanti za sve ljubitelje obuće svakodnevno smišljaju nove poslastice. Proizvodnja obuće locirana je u Hrvatskoj, okolnim zemljama i zemljama Europske unije te na Dalekom istoku, a proizvodna i prodajna mreža zapošljava velik broj radnika i kooperanata koji svojim znanjima i zalaganjem doprinose tome da do krajnjih korisnika dođu vrhunski proizvodi.