Mima | Koprivnica | Supernova

Poželite li dati svome domu novi sjaj, preurediti spavaću sobu, kuhinju ili dnevni boravak, idealan namještaj za sve stilove i prostore nudi Namještaj Mima.

Mima

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja 09:00 - 15:00
Adresa
Gospodarska ulica 1
48000 Koprivnica
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Dom
Adresa
Gospodarska ulica 1
48000 Koprivnica
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Dom

Namještaj Mima za prekrasan dom u centru Supernova Koprivnica

Svjetske trendove hrvatske kvalitete namještaja po mjeri pronađite u trgovini Namještaj Mima u centru Supernova Koprivnica. Smještena između trgovina Müller i KiK, trgovina Namještaj Mima nudi vrhunsku ponudu namještaja za svaki kutak vašeg doma, opremali kuhinju, dnevni boravak, spavaću sobu, dječju sobu ili predsoblje.

Osluškivanjem želja i potreba kupaca, pouzdan su partner svima koji po prvi puta opremaju svoj dom ili žele preurediti mjesto u svom stanu ili kući. Uz bogat izbor namještaja, Namještaj Mima nudi i dekoracije za dom, posteljinu, pribor za jelo, ogledala, tepihe, zavjese i ukrasne jastuke i ostale sitnice koje vaš dom čine posebnim.

Ukrasite svoje vrtove, balkone i terase, kao i prostor za rad uredskim stolovima i stolicama, a Namještaj Mima ima sve što trebate za opremanje apartmana i vikendica. Iskoristite brojne usluge koje ova trgovina nudi poput od mjerenja prostora i izrade idejnog rješenja te 3D vizualizacije vašeg novog prostora pa sve do proizvodnje, dostave i montaže. Inspirirajte se vrhunskim namještajem trgovine Namještaj Mima u centru Supernova Koprivnica.

Kvalitetan i funkcionalan Namještaj Mima

Poželite li dati svome domu novi sjaj, preurediti spavaću sobu, kuhinju ili dnevni boravak, idealan namještaj za sve stilove i prostore nudi Namještaj Mima. Funkcionalan namještaj modernog dizajna i visoke kvalitete, a po povoljnim cijenama ono je što Namještaj Mima nudi svojim vjernim kupcima od 1991. godine kada je otvorena njihova prva poslovnica. Zahvaljujući vrijednim ljudima koji čine njihov tim, prepoznatljivoj kvaliteti i dizajnu, kao i brojnim uslugama, tvrtka broji 10 prodajnih mjesta diljem Hrvatske.

Kuhinje po mjeri, klizne stijene i ugradbeni ormari potpuno su hrvatski proizvod koji se izrađuju u tvornici pokraj Rijeke. Opremite svoju dnevnu sobu vrhunskim stolovima, stolicama, kutnom garniturom, regalom ili stolićem za TV iz ponude Namještaja Mima. Želite li zamijeniti staru kuhinju, novu kuhinju po mjeri ili blok kuhinju izaberite iz bogatog asortimana. Useljavate li se u novi stan ili kuću, spavaću sobu koja će odgovarati vašem prostoru s ugradbenim ormarom, velikim krevetom, noćnim ormarićem ili kliznim ormarima naći ćete u bogatoj ponudi Namještaja Mima. Ne zaboravite i na kutak za vašeg mališana iz kojih se izdvajaju vesele i funkcionalne dječje sobe za ugodan boravak, igru i učenje. Ormarima za cipele, stalcima za kišobran i vješalicama i policama opremite svoje predsoblje i na jednom mjestu opremite svoj dom iz snova!