Mana | Koprivnica | Supernova

Trgovina Mana nudi kolekcije koje će osvojiti sve generacije uz povoljne cijene.

Mana

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja 09:00 - 15:00
Adresa
Radnička cesta 8
48000 Koprivnica
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda Djeca Modni dodaci Dom
Adresa
Radnička cesta 8
48000 Koprivnica
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda Djeca Modni dodaci Dom

Mana nudi odjeću za cijelu obitelj u centru Supernova Koprivnica

Moderna i kvalitetna odjeća po vrlo povoljnim cijenama čeka vas u trgovini Mana u centru Supernova Koprivnica. Kolekcije proljeće - ljeto te jesen - zima čine ženske, muške i dječje modne kombinacije koje zadovoljavaju različite stilove svih članova obitelji. Ženska kolekcija oblikovana je prema potrebama svakodnevnih obaveza svake žene koja njeguje elegantni, ali i sportski stil.

Trgovina Mana zadovoljit će potrebe i žena punijeg stasa konfekcijskim veličinama do broja 50, kao i trudnice koje se najbolje osjećaju u tajicama, pamučnim majicama ili haljinama. Dodatak svakoj kombinaciji bit će modni dodaci kao što su marame, torbe, šalovi i kape iz bogate Mana kolekcije. Dok će muškarci za sebe pronaći traperice, košulje i majice kratkih rukava izrađene od vrhunskih materijala za udoban i klasičan stil, dječja kolekcija sastoji se od odjeće za dob od 2 pa sve do 16 godina.

Povoljni i zanimljivo modeli pratit će mališane sve od rođenja do buntovne faze tinejdžera. U trgovini Mana pronađite i dječje igračke, donje rublje, čarape i pidžame. Kvalitetan izbor i odlične cijene očekuju vas u trgovini Mana u centru Supernova Koprivnica.

Odlična ponuda odjeće za cijelu obitelj

Mana je međunarodna tvrtka s osnovnom djelatnošću prodaje odjeće za cijelu obitelj. Suvremen dizajn, iznimna kvaliteta i povoljne cijene glavne su karakteristike asortimana trgovine Mana koje već dugi niz godina uspješno privlače brojne obitelji. Sveprisutna diljem Hrvatske, maloprodajna mreža tvrtke Mana kontinuirano se razvija i poboljšava s ciljem da svojim kupcima ponudi uslugu najviše kvalitete. Cilj i misao vodilja upravo je približiti obiteljima modne linije koje su istovremeno vrlo atraktivne, kvalitetne izrade, ali i cjenovno prihvatljive.

Iz godine u godinu Mana svojim kupcima priprema dvije ključne kolekcije; onu za jesen i zimu te za proljeće i ljeto. Ženske kolekcije odlikuje asortiman primjeren i onima koji njeguju elegantan i ženstven stil kao i onima koji vole ležerne outfite sportskog stila. Svaka sezona donosi i neodoljive modne dodatke poput marama, šalova, kapa ili torbi s kojima se može uspješno nadograditi svaka modna kombinacija.

Muške kolekcije kupce osvajaju komadima idealnim za muškarce koji najviše cijene udobnost i klasičan izgled. Ponuda dječje odjeće primjerena je mališanima od 2 do 8 godina. Cjenovno prihvatljive, ali prije svega udobne i iznimno kvalitetne linije savršeno prate potrebe i prilike tijekom odrastanja vaših najmlađih. Kako biste u kupovinu došli unaprijed spremni, inspirirati se možete Mana modnim katalogom, a članstvom u Mana klubu možete ostvariti i izvrsne uštede.