Flower shop Diva | Koprivnica | Supernova

Naručite prekrasan cvjetni aranžman od rezanog cvijeća koji će ukrasiti vaš dom ili razveseliti omiljenu prijateljicu, majku, djevojku ili ženu u Flower shopu Diva.

Flower shop Diva

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja 09:00 - 15:00
Adresa
Gospodarska ulica 1
48000 Koprivnica
Način plaćanja
Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Kategorije
Ostalo
Adresa
Gospodarska ulica 1
48000 Koprivnica
Način plaćanja
Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Kategorije
Ostalo

Fantastičan izbor cvjetnih buketa i aranžmana u centru Supernova Koprivnica

Cvijeće je oduvijek bio poklon s kojim možemo čestitati razne prigode. Znaju to i u Flower shopu Diva u centru Supernova Koprivnica koji ima predivan izbor rezanog cvijeća i ukrasa. Poklonite crvene ruže za Valentinovo voljenoj osobi ili crvene karanfile za Dan žena i pokažite joj koliko vam je stalo. Najvažnijim ženama u svom životu zahvalite za sve što čine za vas, za radost, sreću i bezuvjetnu ljubav koju vam pružaju i recite joj hvala cvijetom za Majčin dan.

Različito cvijeće idealan je poklon i za razne prigode, stoga ćete se zasigurno zaljubiti u ponudu cvjetnih dekoracija, buketa i aranžmana od živog i rezanog cvijeća. Očekuje li vas svečana prilika poput vjenčanja, promocije ili krštenja ili pak poklonom želite obradovati voljenu osobu za godišnjicu ili rođendan, odaberite jedinstveno aranžirano cvijeće koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Idealna cvjetna destinacija je Flower shop Diva u centru Supernova Koprivnica.

Ukrasite životni prostor najljepšim cvijećem

Rođendani, odlasci na vjenčanje, krštenje ili zabavu, nezamislivi su bez buketa cvijeća koji će osobi kojoj ga poklanjamo reći hvala, čestitam, želim ti sve najbolje ili ozdravi brzo. Recite to cvijećem koje će vam aranžirati u Flower shopu Diva.

Izrada i prodaja aranžmana, ukrasa i ostalih popratnih stvari glavne su odlike ovog flower shopa. Upravo su biljke najljepši ukras svakog doma ili poslovnog prostora i savršeno se uklapaju u svaki stil, a posebno dekorativno izgledaju u posudama i vazama raznih boja, uzoraka i materijala. Ako u trgovini ne pronađete gotov aranžman upravo po svom ukusu, ljubazno osoblje nudi vam i uslugu aranžiranja cvijeća po želji.

Cvijeće je bitno u raznim prigodama, bile one tužne ili sretne. Birajte između rozih, bijelih, ljubičastih ili crvenih tulipana, poklonite prekrasne ljiljane ili kale i uljepšajte si dom mirisnim zumbulima, božurima ili ružama. Ljubitelji kraljice cvijeća- orhideje - svoj dom mogu uljepšati orhidejom u staklenoj posudi ukrašenoj kamenčićima. Pronađite idealno cvijeće za razne prigode u Flower shopu Diva. Očekuje li vas svečana prilika poput vjenčanja, promocije ili krštenja ili pak poklonom želite obradovati voljenu osobu za godišnjicu ili rođendan, odaberite jedinstveno aranžirano cvijeće koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim.