Dominik srebrnarnica | Koprivnica | Supernova

Elegantne i posebne, kolekcije Dominik srebrnarnice idealan su poklon za krštenja, pričesti i krizme kao vječni podsjetnik na osobu koja vam je nakit poklonila.

Dominik srebrnarnica

Radno vrijeme
Ponedjeljak Zatvoreno
Utorak Zatvoreno
Srijeda Zatvoreno
Četvrtak Zatvoreno
Petak Zatvoreno
Subota Zatvoreno
Nedjelja Zatvoreno
Adresa
Radnička cesta 8
48000 Koprivnica
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Modni dodaci
Adresa
Radnička cesta 8
48000 Koprivnica
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Modni dodaci

Savršen nakit krije se u Domagoj srebrnarnici – potražite ju u centru Supernova Koprivnica

Prodajno mjesto Domagoj srebrnarnice smjestilo se u dijelu shopping centra Supernova Koprivnica, u neposrednoj blizini ulaza u centar. Bogat asortiman, redovito osvježen trendovima koje donose nove kolekcije, idealan je izbor za sve moderne muškarce i žene koji modnim dodacima znaju upotpuniti dnevne i večernje odjevne kombinacije.

Elegantne i moderne linije nakita idealan su izbor želite li izraziti svoju osobnost ili učiniti outfit jedinstvenim. Narukvice, naušnice i ogrlice mogu biti fantastičan dodatak – manji, decentni i elegantni komadi odlično će pristajati nešto klasičnijim stilovima. Veće i upečatljive komade nakita rado će odabrati svi oni koji požele hrabro istaknuti svoju modnu odvažnost.

Dominik srebrnarnicu s potpunim povjerenjem birajte kada želite obilježiti važne životne događaje – zaručničko prstenje, pokloni za vjenčanje, krštenje, rođendane, krizme, mature i godišnjice – nakit je uvijek dobar izbor i trajna uspomena. Osim nakita pokloniti možete i poklon-bon Dominik srebrnarnice, a prilikom odabira rado će vam pomoći i ljubazno osoblje prodavaonice.

Istaknite se nakitom

Elegantne i posebne, kolekcije Dominik srebrnarnice idealan su poklon za krštenja, pričesti i krizme kao vječni podsjetnik na osobu koja vam je nakit poklonila. Odaberite idealan komad zlatnog nakita - prsten, narukvice, naušnice, broševe, privjeske ili ogrlice u boji zlata ukrašene šarenim detaljima ili cirkonima. Volite li više srebro, bogata ponuda ogrlica, narukvica i prstenja oduševit će supruge, majke, prijateljice ili rođakinje kojima ih poklanjate. Mnoštvo detalja, prekrasna izrada i suvremen dizajn nakita, osvojit će vas na prvi pogled. Ljubitelje tradicije razveselit će bogata ponuda tradicijskog nakita inspiriranih hrvatskom tradicijom.

Skupljate li hrabrost kleknuti pred ženu svog života i zaprositi je, idealan zaručnički prsten odaberite u bogatoj ponudi Dominik srebrnarnice. S velikim kamenom ili decentan, jednostavan, zaručničkim prstenom dokazujete koliko vam je stalo i pokazujete ljubav cijelome svijetu. Nakon što ste zaruke obavili, na red dolazi vjenčanje. Svoje vjenčano prstenje odaberite u zlatnoj, srebrnoj ili boji crvenog zlata te u raznim oblicima, a veličinu će zlatar prilagoditi vašem prstu. Dodatna pogodnost Dominik srebrnarnice jest i otkup zlata i zamjena starog, oštećenog nakita za novi komad. Poželite li platiti karticom, to možete učiniti i obročno na 6 rata. Počastite se nakitom uz koji ćete zablistati ili poklonite komad nakita voljenim osobama iz ponude Dominik srebrnarnice.