Bubamara | Koprivnica | Supernova

Za bezbrižne dječje dane uz bogate ponude odjeće, obuće, igračaka i razne druge opreme.

Bubamara

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja 09:00 - 15:00
Adresa
Radnička cesta 8
48000 Koprivnica
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Djeca
Adresa
Radnička cesta 8
48000 Koprivnica
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Djeca
Popusti
Chicco proizvodi
S naljepnicama do 40% popusta
Vrijedi do 21. prosinca 2020.

Skupljajte naljepnice u trgovini Bubamara i kupujte povoljnije. Između 21. 9. i 21. 12. 2020. ćete za svakih potrošenih 70 kn dobiti jednu naljepnicu Chicco. Prikupljene naljepnice ćete moći iskoristiti za kupnju do 40% povoljnije na odabrane Chicco proizvode.

U trgovini Bubamara centra Supernova Koprivnica čeka vas vrhunska dječja oprema

Trgovina Bubamara mjesto je gdje svi dječji snovi mogu postati stvarnost. Smještena između trgovina Sport Vision i Top Shop, Bubamara vam u ugodnom prodajnom prostoru nudi sve što vam može zatrebati za vašeg novog člana obitelji.

Na vrijeme opremite dječju sobu praktičnim namještajem, a oprema vrhunske kvalitete vaše će šetnje i putovanja s bebom učiniti lakšima i jednostavnijima.  Odaberite šarene dječje igračke prilagođene dobi vašeg mališana. Edukativne i zabavne, igračke iz Bubamarinog asortimana idealan su izbor i za božićni ili rođendanski poklon najmlađima. Lego kocke, Barbie lutke, pribor za crtanje ili modeliranje, igračke s motivima crtanih likova neki su od najpopularnijih proizvoda koji osvajaju brojne uzraste – od beba i vrtićke djece do školaraca.

Dolaskom  toplijih dana birajte trampoline, bazene, bicikle, romobile i još puno raznih igračaka za igru i zabavu na otvorenom. Osim opreme i igračaka Bubamara vam nudi i bogatu ponudu odjeće i obuće, a uz savjete i pomoć ljubaznog osoblja, shopping će biti još lakši.

Trgovina Bubamara za najmlađe

Trgovina Bubamara specijalizirana je trgovina proizvoda za djecu i trudnice. Roditeljima i djeci Bubamara nudi sve što im može zatrebati već od prvog dana. Stoga, već prilikom opremanja doma za novorođenče posjetite trgovinu i odaberite najkvalitetniju opremu za bebe. Očekuje vas veliki izbor krevetića, stolica za hranjenje, komoda za prematanje i ostalog dječjeg namještaja, kadica za kupanje, razne nosiljke, ležaljke i ostala potrebna oprema. Opremite se i neizbježnom dječjom kozmetikom, a sve novopečene roditelje zasigurno će oduševiti i odličan izbor dječje odjeće i obuće ljupkog dizajna i vrhunske kvalitete.

Za sigurna putovanja potražite i najkvalitetnije autosjedalice grupa 0, I, II, i III. Birati možete između sjedalica brojnih renomiranih proizvođača; Recaro, Freeon, Maxi Cosi, Britax Romer, Peg Perego, Chicco i brojnih drugih. Ono što posebno veseli sve buduće roditelje je izbor dječjih kolica. Ponuda trgovine Bubamara uistinu je impresivna.

Odabrati možete varijante dječjih kolica 2u1 ili 3u1, a Chicco, Mima, Mamas and Papas, Peg Perego i Jane samo su neki od proizvođača koji garantiraju samo najbolji dizajn i vrhunsku kvalitetu za šetnje vaše bebe. Osim dječje opreme, Bubamara vam nudi i bogat asortiman dječjih igračaka za svaku dob, ali i pregršt opreme za trudnice i majke.

Posebna pogodnost je i članstvo u Bubamara klubu koje nudi brojne pogodnosti i popuste. Ne propustite posjetiti trgovinu omiljenu i malima i velikima – u Bubamari pronađite sve za vaše mališane na jednome mjestu.