Prosinac u Supernova centru

DOŽIVITE BLAGDANSKU ČAROLIJU CENTRA SUPERNOVA!

Dočekajmo Božić u bajkovitom blagdanskom ugođaju i uz pregršt iznenađenja za malene i velike posjetitelje.

Najpopularniji poklon ovih blagdana

Bliže se blagdani i zasigurno već razmišljate što pokloniti obitelji i prijateljima. Čak i ako ste neodlučni, Supernova rješava sve vaše probleme – kupovinom Supernova poklon-kartice obradovat ćete i one najzahtjevnije. Kupovinu kartice obavite u samom centru ili online, a voljenima ovih blagdana priuštite shopping iz snova.

Koliko je samo lijepih trenutaka pred nama! Ukrašen grad, blagdanski ugođaj u domovima i Božić pred vratima, a dio blagdanske tradicije svakako je i kupovina poklona. Kako biste bili sigurni da odabirom poklona nećete pogriješiti i nikoga izostaviti, bližnjima poklonite ono što će ih sigurno razveseliti – nezaboravan shopping dan sa Supernova poklon-karticom.

Ovoga Božića sasvim posebno darivanje

Supernova vilenjaci pomažu

Darujemo 30.000 kuna!

Supernova ove godine ima jedno sasvim posebno darivanje! Ovih blagdana u pomoć nam stižu Supernova vilenjaci

Tko su oni? Ni manje ni više, ove godine u ulogu Supernova vilenjaka upadate upravo vi! Kako? Na vama je da dođete do Supernova centara u kojima se nalaze infopultovi, pronađite naš blagdanski poštanski sandućić i ubacite svoje pismo dobrih želja. Želimo da ove godine vašom dobrotom i lijepim željama za one kojima je to najpotrebnije, omogućite kupovinu uz Supernova poklon-kartice u iznosima po 1.000 kuna. Sve do Božića, točnije, svakog vikenda dijelimo po 10 Supernova poklon-kartica u iznosima po 1.000 kuna onima koji svojim pismima osvoje naša srca diljem Hrvatske. 

Čak 30.000 kuna dijelimo onima, za koje upravo vi smatrate da trebaju barem maleni odmak od briga i problema te da se malo osmijehnu uz bezbrižnu kupovinu.